U bent hier I Homepage > Voicemail > Berichtendienst via SMS
 

Om te weten of er een ( nieuw ) bericht werd ingesproken, konden de ouders vroeger alleen maar bellen naar het 0900-nummer en bestond de kans dat ze een 'oud' bericht te horen kregen. Daarom hebben we nu gezorgd voor een berichtendienst via SMS. Ouders die dat willen kunnen op deze dienst intekenen. Telkens als de leerkracht een bericht heeft ingesproken, ontvangen de ouders die op deze dienst hebben ingetekend daarover onmiddellijk een SMS'je. Prijs: 0,50 € per ontvangen of verstuurde SMS.

Inschrijven is heel eenvoudig: de ouders - of de schooldirectie – hoeven alleen maar de code van de klas ( uitsluitend deze code van 4 cijfers) via SMS naar het korte nummer 9165 testuren. Uiteraard moet dit gebeuren met de gsm van de persoon die op deze dienst intekent. Ter bevestiging van de inschrijving ontvangt u een SMS-bericht.

De inschrijving is geldig gedurende 12 dagen vanaf de dag van inschrijving. Daarna wordt zij automatisch verwijderd. U kunt ook op elk willekeurig ogenblik uitschrijven door het woord STOP te sturen naar het nummer 9165.

Opgelet: de voorgaande SMS-nummers 3537 en 9537 zijn niet langer geldig. Ouders moeten zich inschrijven op het nieuwe nummer 9165. Daarbij zullen zij één SMS terugkrijgen waarin gevraagd wordt hun inschrijving te bevestigen.